Advocaat medische aansprakelijkheid

Als een medische behandeling niet verloopt zoals werd verwacht of als je na een behandeling er zelfs slechter aan toe bent dan voor die tijd, dan betekent dit dat er misschien een medische fout is gemaakt Maar het kan soms ook fout gaan zonder dat het de schuld is van de dokter. Aan medische behandelingen kleven nu eenmaal risico’s. Dan heet dat een complicatie. Je moet bewijzen dat het een fout is en geen complicatie. Dat is vaak moeilijk. Een ervaren letselschade advocaat is dan onmisbaar.

De letselschade advocaten van Tanger Boddaert Advocaten helpen je graag om te onderzoeken of er sprake is van een fout of van een complicatie. Wij hebben veel ervaring op dit gebied. Als je vermoedt dat bij jou een medische fout is gemaakt, dan kunnen wij je adviseren of het zin heeft het ziekenhuis of de behandelaar aansprakelijk te stellen. Als blijkt dat een procedure geen zin heeft, dan zal jouw advocaat hierover ook duidelijk zijn. Jij weet daardoor snel waar je aan toe bent en wat jouw kansen zijn.

Voor tandheelkundige behandelingen waarbij (mogelijk) sprake is van verwijtbare tekortkomingen kun je bij Tanger Boddaert advocaten terecht. Letselschade advocaat Mona de Vries-Meijer heeft naast rechten ook tandheelkunde gestudeerd en specialiseert zich in tandheelkundige aansprakelijkheid. Neem vrijblijvend contact op om je zaak te bespreken.

Ook voor tuchtrechtelijke procedures tegen artsen en tandartsen ben je bij Tanger Boddaert advocaten aan het juiste adres.

Vermoed jij dat je slachtoffer bent van een medische fout en heb je vragen? Tanger Boddaert Advocaten informeert je graag over jouw rechten en mogelijkheden op het gebied van medische aansprakelijkheid. Je kunt vrijblijvend en kosteloos jouw zaak aan ons voorleggen via 072-5744409 of info@tangerboddaert.nl

Informatieve blogs over medische aansprakelijkheid:

Medische aansprakelijkheid, feit of fictie?

Smartengeld bij een medische fout en smartengeld voor naasten

Onvruchtbaar na gebruik van groeiremmers

Onze letselschadeadvocaten: