Frank Veerman

Frank is een slachtofferadvocaat bij uitstek. Hij helpt slachtoffers van ongevallen, zoals verkeersongelukken en bedrijfsongelukken. Maar hij helpt ook slachtoffers van fouten of zelfs boze opzet. Zoals slachtoffers van een misdrijf of slachtoffers van beroepsfouten van artsen, accountants, notarissen en advocaten. Frank heeft lange ervaring met het voeren van procedures en adviseren van cliënten die slachtoffer zijn en schade hebben geleden en genoegdoening wensen.

Door de vele procedures heeft Frank een ruime en brede ervaring op het gebied van het proces- en het verzekeringsrecht. Hij weet dat je doorgaans niet moet gaan voor de snelle klap op korte termijn, want dat kan betekenen dat het slachtoffer nu snel wat geld heeft, maar op termijn alsnog in financiële problemen komt. Het moet gaan om een eerlijke vergoeding van alle schade, die voortvarend wordt vergoed. Daar is een slachtoffer het beste mee geholpen.

Frank heeft na zijn studie aan de Universiteit van Amsterdam twee post academische opleidingen afgerond, te weten Grotius Personenschade LSA en de opleiding Bouwrecht VBR-A/IBR.

In het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten staan de volgende rechtsgebieden geregistreerd

  • Verbintenissenrecht
  • Letselschaderecht

Deze registratie verplicht hem elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten vervolgopleidingen te volgen op ieder geregistreerd rechtsgebied.