Gratis advies letselschade advocaat

Letselschade? Wat nu?

Wanneer je in de situatie komt dat je letselschade hebt, dan wil je graag snel en goed advies. Wij geven je met een eerste gesprek gratis advies over jouw rechten, mogelijkheden en bespreken eventuele vervolgstappen. Omdat we met 4 gespecialiseerde letselschade advocaten werken kunnen we direct aan de telefoon of per mail al inhoudelijk adviseren wat in jouw geval belangrijke aandachtspunten zijn. Je hoort dus gelijk wat we voor je kunnen doen.

Gratis letselschade advies

Door onderstaand formulier in te vullen kunnen we je voorzien van een eerste advies. Vanuit daar kun je bepalen wat je vervolgstappen zullen zijn.

Bellen (072-5744409) of mailen (info@tangerboddaert.nl) mag ook.

Letsel Desk

Wij hebben voor slachtoffers met letselschade of overlijdensschade de “Letsel Desk” Deze dienst geeft slachtoffers de mogelijkheid om direct contact op te nemen met een van onze gespecialiseerde letselschadeadvocaten. Tijdens een gratis gesprek nemen wij alle tijd voor je om over jouw zaak te praten en om je te adviseren over de mogelijkheden van het verkrijgen van een zo hoog mogelijke schadevergoeding. Dit gesprek is ook zeer geschikt voor een ‘second opinion’.
Schroom dus niet om te bellen. Op deze wijze heb je namelijk op een snelle en eenvoudige manier contact met een specialist die je te woord staat, en dat kost je niets.

Wat zijn de kosten van de vervolgstappen?

Meestal is onze bijstand voor het slachtoffer gratis. De kosten van de advocaat zijn immers veroorzaakt door het ongeval en daarmee onderdeel van de schade. Deze worden dus door de aansprakelijke partij vergoed.

In letselschade zaken waarin de aansprakelijkheid nog een discussie is, zijn andere opties voor (mogelijke kosten):

No cure no pay

No cure no pay is soms een optie. De regelgeving over no cure no pay vind je hier.

Gefinancierde rechtsbijstand

Als je daarvoor in aanmerking komt, dan kan je advocaat gefinancierde rechtsbijstand voor je aanvragen. Jij hoeft dan alleen een eigen bijdrage te betalen die afhankelijk is van je inkomen.

Afspraken over de kosten

Jouw advocaat zal de afspraken die hij met je maakt over de kosten altijd duidelijk schriftelijk vastleggen zodat daarover geen misverstanden ontstaan en jij weet waar je aan toe bent.

Bel 072-5744409 of mail info@tangerboddaert.nl voor een vrijblijvend en kosteloos eerste gesprek met een van onze letselschade advocaten, of vul onderstaand formulier in en mail ons jouw vraag. We reageren zo snel mogelijk.

  • Stap 1

Beschrijf je letsel:

Upload eventuele bestanden (zoals schadeformulier)

Max. size: 32,0 MB