Gratis advies letselschade advocaat

Letselschade? Wat nu?

Wanneer je in de situatie komt dat je letselschade hebt, dan wil je graag snel en goed advies. Wij geven je met een eerste gesprek gratis advies over jouw rechten, mogelijkheden en bespreken eventuele vervolgstappen.

Gratis letselschade advies

Door onderstaand formulier in te vullen kunnen we je voorzien van een eerste advies. Vanuit daar kun je bepalen wat je vervolgstappen zullen zijn.

Bellen (072-5744409) of mailen (info@tangerboddaert.nl) mag ook.

Wat zijn de kosten van de vervolgstappen?

Dat is afhankelijk van de vastgestelde aansprakelijkheid. Is deze vastgesteld, dan worden de kosten volledig vergoed. Als deze nog niet zijn vastgesteld, dan is dat ook nog niet 100% zeker. Aansprakelijkheid vaststellen kan dan later alsnog gebeuren, de kosten worden dan ook volledig vergoed. Als dat niet gebeurt, dan kunnen de kosten zelf betaald worden.

Voor deze zaken is mogelijk gefinancierde rechtsbijstand of no cure no pay een optie, of we maken een afspraak over de kosten.

No cure no pay

Sinds 1 januari 2014 is het onder speciale omstandigheden en voorwaarden mogelijk om als advocaat in letselschadezaken op basis van no cure no pay te werken. Boddaert Advocaten zal, indien je hiervoor in aanmerking wenst te komen, samen met je de zaak beoordelen op eventuele geschiktheid. Je kunt vrijblijvend een eerste gesprek aanvragen waarin de mogelijkheid van no cure no pay ook aan de orde kan komen. Een kennismakingsgesprek van een halfuur is kosteloos en vrijblijvend. De regelgeving over no cure no pay vind je hier.

Gefinancierde rechtsbijstand

Als je niet in staat bent deze kosten te betalen, dan kan je advocaat gefinancierde rechtsbijstand voor je aanvragen. Jij hoeft dan alleen een eigen bijdrage te betalen die afhankelijk is van je inkomen.

Afspraken over de kosten

Jouw advocaat zal de afspraken die hij met je maakt over de kosten altijd duidelijk schriftelijk vastleggen zodat daarover geen misverstanden ontstaan en jij weet waar je aan toe bent.

  • Stap 1

Beschrijf je letsel:

Beschijf je letselschade situatie

Upload eventuele bestanden (zoals schadeformulier)

Max. size: 64,0 MB

Naam

Telefoonnummer

E-mailadres

Onze letselschadeadvocaten: