Advocaat Verkeersaansprakelijkheid

Advocaat verkeersaansprakelijkheid nodig?

Wij kunnen helpen. Met jarenlange ervaring weet ons team van advocaten u het best mogelijke resultaat te bezorgen.

Als je slachtoffer bent geworden van een verkeersongeval, bijvoorbeeld bij een auto-ongeluk, dan kan jouw leven in één klap veranderen. Thuis moet van alles geregeld worden, op het werk ontstaan vaak problemen en ook is er snel sprake van financiële moeilijkheden als je minder inkomen ontvangt. De wederpartij zal aansprakelijk moeten worden gesteld. Heb je alleen blikschade opgelopen of slechts een zeer lichte verwonding, dan kun je de zaken vaak zelf met de verzekeringsmaatschappij regelen. Als er sprake is van grotere schade of van letsel, dan is de hulp van een deskundige advocaat nodig.

Aansprakelijkheid achteroprijder bij whiplash

Whiplash komt veel voor bij ongevallen in het verkeer, vooral bij een kop-staart botsing. Bij dergelijke aanrijdingen is de aansprakelijkheid vaak duidelijk. De achteroprijdende auto zal vaak aansprakelijk zijn en dan is de hulp van een advocaat gratis.

Letsel van fietser of voetganger

Als je als fietser of voetganger een ongeluk krijgt met een auto, motor of scooter, dan wordt minstens de helft van jouw schade vergoed, ook als je zelf (ook) schuld hebt aan het ongeval. Kinderen onder de veertien jaar hebben dan altijd recht op volledige schadevergoeding, ook als het ongeval hun eigen schuld is. Is het ongeval de schuld van de ander, dan krijg je natuurlijk jouw hele schade vergoed. Als je letsel hebt opgelopen in het verkeer, dan is het in alle gevallen verstandig om advies in te winnen van een deskundige letselschade advocaat. Tanger Boddaert Advocaten informeert je graag over jouw rechten en mogelijkheden. Je kunt vrijblijvend en kosteloos jouw zaak aan ons voorleggen via 072-5744409 of info@tangerboddaert.nl

  • Gratis checklist letselschade verkeersongeval

Slachtoffer van een verkeersongeval? En wil je weten wat je allemaal moet doen en welke schade je vergoed kunt krijgen?

Download onze gratis checklist, daar zie je wat je direct na het ongeval moet doen en welke schade er nu en in de toekomst vergoed kunnen worden. Er zijn een aantal verrassende kosten waar je recht op kunt hebben, wil je weten welke? Download de checklist!

Download Checklist

Informatieve blogs over verkeersaansprakelijkheid:

Whiplash: hoe zit het nu juridisch?

Hoe wordt letselschade berekend?

Smartengeld bij whiplash

Schadevergoeding motorongeluk

Smartengeld na verkeersongeval met zwaar letsel

Passagier trekt aan handrem… ongeval!

Veilig op de fiets: ‘gebruik je kop, zet een helm op!’

Verkeersangst na een ongeval