Advocaat werkgeversaansprakelijkheid

Als je letsel hebt opgelopen door een ongeluk op het werk, dan is de werkgever vaak aansprakelijk. Jouw werkgever moet namelijk maatregelen nemen om een bedrijfsongeval te voorkomen. Als jouw werkgever niet alle mogelijke maatregelen heeft genomen, dan is hij/zij meestal aansprakelijk.

Dat is ook het geval als je een beroepsziekte hebt opgelopen. Een werkgever kan bijvoorbeeld aansprakelijk zijn als hij werknemers met gevaarlijk stoffen heeft laten werken, zoals asbest, chroom-6 of andere giftige stoffen. Als een werknemer ziek is geworden door burn-out, dan kan een werkgever in sommige situaties ook aansprakelijk zijn.

Als je letsel hebt opgelopen tijdens het werk, dan is het in alle gevallen verstandig om advies in te winnen van een deskundige letselschade advocaat. Tanger Boddaert advocaten informeert je graag over jouw rechten en mogelijkheden. Je kunt vrijblijvend contact met ons opnemen 072-5744409 of  info@tangerboddaert.nl

  • Gratis checklist letselschade bedrijfsongeval

Slachtoffer van een bedrijfsongeval? En wil je weten wat je allemaal moet doen en welke schade je vergoed kunt krijgen? Download onze gratis checklist, daar zie je wat je direct na het bedrijfsongeval moet doen en welke schade er nu en in de toekomst vergoed kunnen worden. Er zijn een aantal verrassende kosten waar je recht op kunt hebben, wil je weten welke? Download de checklist!

Download Checklist

Informatieve blogs over ongeval op de werkvloer:

Ongeval met heftruck, wie is aansprakelijk

Arbeidsongeval op de bouwplaats

Uitzendkracht en een ongeval op het werk? Wat nu?

Waar heb ik recht op na een bedrijfsongeval?

Bedrijfsongeval, wie betaalt mijn schade?